Nieuws

Kom proeven!

We zijn dit voorjaar al getrakteerd op een paar prachtige lentedagen. Dat leverde inspiratie op voor onze nieuwe lunchkaart! Wij kijken uit naar de zonovergoten terrasdagen, wanneer het buiten goed toeven is en er genoten kan worden van al het lekkers op ons nieuwe menu. Hoe klinkt een club sandwich met gerookte zalm of kip, een stuk hartige taart of een huisgemaakte brownie? We hebben ook onze borrelkaart flink uitgebreid... Vanaf 16 maart zijn deze nieuwe lekkernijen, maar ook de goede oude klassiekers, te bestellen. Kom proeven!  

Lees het hele bericht

Kerstmarkt op landgoed Fraeylemaborg

Kom genieten van de kerstmarkt op Landgoed Fraeylemaborg te Slochteren. Ook dit jaar organiseert  het landgoed een gezellige en sfeervolle kerstmarkt voor jong en oud. Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2018 is het terrein van de Fraeylemaborg gevuld met meer dan 50 kramen, vuur, kerstbomen, lichtjes en demonstraties. Onder het genot van een glaasje glühwein kijken hoe kinderen voorzichtig het ijs betreden, met daarbij op de achtergrond de welbekende kerstklassiekers. Er hoeft van tevoren niet gegeten te worden. Het aanbod varieert van heerlijke soep en wafels tot kaasfondue en oliebollen. Ook dit jaar zal het schaatsen geheel gratis zijn, zelf schaatsen meenemen is niet nodig. Datum: 15 en 16 december 2018 Tijd: van 11.00 - 17.00 uur Entree: € 5,00 Kinderen tot en met 12 jaar gratis  

Lees het hele bericht

Culinair Fraeylema 2018

Kom op 21, 22 en/of 23 september 2018 Culinair Fraeylema bezoeken! Een geweldig en gezellig evenement waar van alles te beleven en te proeven is. Vele stands op het gebied van eten, drinken, wonen, lifestyle, etc.

Lees het hele bericht

Romantische trouwlocatie

Vele duizenden bruidsparen trouwden er al in de meest romantische trouwlocatie van Groningen: de Fraeylemaborg. Er zullen nog vele volgen, ook nu de borg vanaf 1 januari 2018 hoort bij de nieuwe gemeente Midden-Groningen. Om trouwlustigen over de streep te trekken is er op zaterdag 17 februari 2018 een vrij toegankelijke inloopmiddag in de borg. Aanstaande bruidsparen die nog op zoek zijn naar een locatie kunnen de fraaie Trouwzaal en de aangrenzende Grote Zaal bekijken en meer informatie opdoen over bijvoorbeeld de fotoreportage. De plechtigheid kan gehouden worden in de Kleine Zaal, in de Grote Zaal en ook in het park. Restaurant De Boerderij op het voorterrein van het landgoed biedt een hapje en drankje en hun medewerker kan meer vertellen over al hun mogelijkheden. Om het extra feestelijk te maken wordt deze keer een bruidstaart geserveerd aan alle aanwezigen. Er is een ambtenaar van de burgerlijke stand aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Ook een medewerker van de Fraeylemaborg geeft tekst en uitleg. De toegang is gratis. Inloopmiddag huwelijksvoltrekkingen Zaterdag 17 februari 2018, 13.00 – 17.00 uur

Lees het hele bericht

Aangepaste openingstijden januari en februari 2018

LET OP! In de maanden januari en februari kunt u van dinsdag tot en met zondag bij ons terecht voor een kop koffie, thee en taart, ook kunt u bij ons lunchen van woensdag t/m zondag . Op dinsdag t/m vrijdag zijn wij vanaf 11.00u geopend, in het weekend bent u vanaf 13.00u van harte welkom. Hiervoor hoeft u (tenzij u met een groter gezelschap wilt komen) niet te reserveren.   Uiteraard zijn andere openingstijden in overleg mogelijk. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Lees het hele bericht

(witte) Kerstdagen

Afgelopen week stond de winter ineens voor de deur, het was twee dagen sprookjesachtig wit op 'ons'  landgoed. Net voor de kerstmarkt van afgelopen weekend was de sneeuw weer verdwenen. Zal er nog wat gaan vallen dit jaar, wellicht een witte kerst? Of het nu wit wordt of niet, wij zijn beide kerstdagen geopend van 12.00u tot 17.00u. Ook op oudjaarsdag verwelkomen wij u graag! En mochten jullie te druk zijn met het kerstdiner.. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een spetterend 2018!  

Lees het hele bericht

Herfstpracht

De zomer is vervlogen en ligt alweer even achter ons, de herfst is inmiddels goed op weg. Het Fraeylemabos is in dit seizoen misschien wel op haar mooist, indrukwekkende kleuren zijn te ontdekken als je de tijd neemt om het hele bos eens door te strunen, ook voor kinderen is dit een ware belevenis! Na het wandelen even bijkomen? Ons terras staat nog buiten, en als het najaarszonnetje zich laat zien is het hier goed toeven! En binnenkort kunt u naast onze, nu al uitbreide speciaalbier aanbod, ook genieten van de bieren van brouwerij Maallust.  Cheers!

Lees het hele bericht

Zomer(vakantie)!

Beste gast,   Inmiddels is het 8 augustus en de tijd vliegt voorbij! Van alles hebben we beleefd op het landgoed, van Groei en Bloei (tuin en lifestyle beurs) met pasen, tot de kunstmarkt op 18 juni. Bruidsparen hebben 'ja' gezegd en hierop geproost, verjaardagen zijn gevierd, jubilarissen bedankt, barbecues aangestoken, de burgemeester is uitgezwaaid en precies een maand geleden hebben we  het jaarlijkse personeelsfeest van een groot bedrijf mogen verzorgen! Tussendoor hebben we nog een nieuwe lunchkaart geintroduceerd en heeft ons restaurant een make-over gehad! Vrolijk gaan we verder, we hopen op zonnige dagen en blije gasten!   Fijne zomer!  

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten

Bezig met laden....