Nieuws

Een heel gelukkig 2023 gewenst!

Namens ons hele team wensen wij jullie een fantastisch, gezond, gezellig 2023! We begroeten u graag in het nieuwe jaar!

Lees het hele bericht

2 juli BESLOTEN

Beste Boerderij bezoeker! Vanwege een (grote) besloten partij op zaterdag 2 juli zijn we niet geopend voor overige gasten. Excuses voor het ongemak!

Lees het hele bericht

Beperkte lunchmogelijkheden vrijdag 3 juni

Beste gast, Vanwege ziekte zijn er op vrijdag 3 juni beperkte lunchmogelijkheden. We zullen een aangepaste lunchkaart hanteren. Excuses voor het ongemak en rekende op jullie begrip!  

Lees het hele bericht

Paasdagen

Lieve gasten, Op zondag 1e en maandag 2e paasdag zijn wij geopend van 11.00-17.00 uur. Op maandag 2e paasdag vindt het tuin & lifestyle event 'Groei en Bloei' plaats op het voorterrein van de Fraeylemaborg. Vanwege drukte die wij verwachten, hanteren wij op deze dagen een iets ander concept dan u van ons gewend bent. We hebben een aangepast assortiment en deze kan zelf opgehaald worden in ons grand-cafe. We willen graag iedereen kunnen voorzien van iets lekkers dus even geen bediening aan tafel.  Elke andere dag nemen we weer graag uw bestelling aan tafel op!  Fijn paasweekend!

Lees het hele bericht

Lang Leve de Familie! 18 en 19 maart

De coronamaatregelen hebben de afgelopen twee jaar een grote impact gehad op de cultuursector en de horeca. Het wordt nu tijd om te laten zien dat we er nog zijn! Regisseur Jack Nieborg en producent Emil Klok besloten een stuk op de planken te brengen dat gemaakt lijkt te zijn voor de huidige omstandigheden: Lang Leve de Familie, een vertaling en bewerking van Time of My Life van Alan Ayckbourn. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart spelen ze bij ons!     

Lees het hele bericht

Lockdown + koffie ' To Go'

Lieve gasten, Helaas hebben we vandaag opnieuw onze deuren moeten sluiten, de derde (harde) lockdown is een feit! Tot in ieder geval 14 januari 2022 zal onze deur gesloten zijn, ook alle reserveringen in de komende weken komen hiermee te vervallen.  We zijn inmiddels ster in schakelen en proberen er maar weer iets van te maken. Daarom gaan we van woensdag t/m zondag van 12.00- 17.00 open voor een kop koffie, warme choco of gluhwein 'to go' , wel afhankelijk van het weer natuurlijk. Ook kan je voor de (beide) kerstdagen een feestelijke boerderij kerstbox bij ons bestellen, een royaal gevulde box met allerlei lekkers uit onze keuken, uiteraard zit er een flesje bubbels bij! Daarnaast is vanaf vrijdag 7 januari onze Drive Through (weer) geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.  We houden vol en zien jullie graag snel weer! Fijne feestdagen, take care en blijf gezond!  

Lees het hele bericht

Brocante fair en QR-code

Dag lieve gasten, Op 25 en 26 september 2021 is er op het landgoed de BrocanteFair Fraeylema. Veertig bekende Brocanteurs uit heel Nederland stallen hun mooiste Brocante uit op het voorterrein van de Fraeylemaborg. Zij hebben voor ieder wat wils zoals; Stoer-Industrieel, Romantisch-Liefelijk, Shabby-Chic en Boudoir, Engels zilver en serviesgoed. Entree: € 5,- Kinderen t/m 15 jaar gratis toegang Dit weekend (25 en 26 september) werken wij met een afhaalbuffetje voor koffie, thee, taart, lunch en borrel en daarom is het laten zien van een QR-code NIET nodig als je daarna op ons terras gaat zitten. Na dit weekend zullen we jullie WEL bij binnenkomst (dus niet bij terrasbezoek) moeten vragen om een vaccinatie- of negatief testbewijs. Daarmee vervalt de 1,5 meter regel. We hopen dat jullie je welkom blijven voelen!

Lees het hele bericht

Minder keuze, net zo lekker!

Lieve gast, In verband met onderbezetting van onze keuken hebben we voorlopig op dinsdag geen lunch en high-tea mogelijkheden. Van woensdag 1 t/m zondag 19 september werken we met een aangepaste (iets minder uitgebreide) lunchkaart en serveren we geen high-tea. We vinden dit natuurlijk zelf erg jammer, maar we krijgen simpelweg het rooster niet rond. We hopen op jullie begrip (en op een goeie kok ;-) )

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten

Bezig met laden....