Nieuws

Beperkte lunchmogelijkheden vrijdag 3 juni

Beste gast, Vanwege ziekte zijn er op vrijdag 3 juni beperkte lunchmogelijkheden. We zullen een aangepaste lunchkaart hanteren. Excuses voor het ongemak en rekende op jullie begrip!  

Lees het hele bericht

Paasdagen

Lieve gasten, Op zondag 1e en maandag 2e paasdag zijn wij geopend van 11.00-17.00 uur. Op maandag 2e paasdag vindt het tuin & lifestyle event 'Groei en Bloei' plaats op het voorterrein van de Fraeylemaborg. Vanwege drukte die wij verwachten, hanteren wij op deze dagen een iets ander concept dan u van ons gewend bent. We hebben een aangepast assortiment en deze kan zelf opgehaald worden in ons grand-cafe. We willen graag iedereen kunnen voorzien van iets lekkers dus even geen bediening aan tafel.  Elke andere dag nemen we weer graag uw bestelling aan tafel op!  Fijn paasweekend!

Lees het hele bericht

Lang Leve de Familie! 18 en 19 maart

De coronamaatregelen hebben de afgelopen twee jaar een grote impact gehad op de cultuursector en de horeca. Het wordt nu tijd om te laten zien dat we er nog zijn! Regisseur Jack Nieborg en producent Emil Klok besloten een stuk op de planken te brengen dat gemaakt lijkt te zijn voor de huidige omstandigheden: Lang Leve de Familie, een vertaling en bewerking van Time of My Life van Alan Ayckbourn. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart spelen ze bij ons!     

Lees het hele bericht

Lockdown + koffie ' To Go'

Lieve gasten, Helaas hebben we vandaag opnieuw onze deuren moeten sluiten, de derde (harde) lockdown is een feit! Tot in ieder geval 14 januari 2022 zal onze deur gesloten zijn, ook alle reserveringen in de komende weken komen hiermee te vervallen.  We zijn inmiddels ster in schakelen en proberen er maar weer iets van te maken. Daarom gaan we van woensdag t/m zondag van 12.00- 17.00 open voor een kop koffie, warme choco of gluhwein 'to go' , wel afhankelijk van het weer natuurlijk. Ook kan je voor de (beide) kerstdagen een feestelijke boerderij kerstbox bij ons bestellen, een royaal gevulde box met allerlei lekkers uit onze keuken, uiteraard zit er een flesje bubbels bij! Daarnaast is vanaf vrijdag 7 januari onze Drive Through (weer) geopend op vrijdag, zaterdag en zondag.  We houden vol en zien jullie graag snel weer! Fijne feestdagen, take care en blijf gezond!  

Lees het hele bericht

Brocante fair en QR-code

Dag lieve gasten, Op 25 en 26 september 2021 is er op het landgoed de BrocanteFair Fraeylema. Veertig bekende Brocanteurs uit heel Nederland stallen hun mooiste Brocante uit op het voorterrein van de Fraeylemaborg. Zij hebben voor ieder wat wils zoals; Stoer-Industrieel, Romantisch-Liefelijk, Shabby-Chic en Boudoir, Engels zilver en serviesgoed. Entree: € 5,- Kinderen t/m 15 jaar gratis toegang Dit weekend (25 en 26 september) werken wij met een afhaalbuffetje voor koffie, thee, taart, lunch en borrel en daarom is het laten zien van een QR-code NIET nodig als je daarna op ons terras gaat zitten. Na dit weekend zullen we jullie WEL bij binnenkomst (dus niet bij terrasbezoek) moeten vragen om een vaccinatie- of negatief testbewijs. Daarmee vervalt de 1,5 meter regel. We hopen dat jullie je welkom blijven voelen!

Lees het hele bericht

Minder keuze, net zo lekker!

Lieve gast, In verband met onderbezetting van onze keuken hebben we voorlopig op dinsdag geen lunch en high-tea mogelijkheden. Van woensdag 1 t/m zondag 19 september werken we met een aangepaste (iets minder uitgebreide) lunchkaart en serveren we geen high-tea. We vinden dit natuurlijk zelf erg jammer, maar we krijgen simpelweg het rooster niet rond. We hopen op jullie begrip (en op een goeie kok ;-) )

Lees het hele bericht

Terug naar normaal!

Lieve gasten, Het is zover! Na een lange periode mogen wij jullie ook weer binnen ontvangen in ons grand café en in de vernieuwde zaal (we hadden wat tijd om te klussen) Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en serveren zowel binnen als buiten koffie/thee, lunch, high-tea en borrel (op dinsdag tijdelijk GEEN lunch en hightea mogelijkheden) Daarnaast verruimen we natuurlijk, in overleg, onze openingstijden voor (grotere) gezelschappen. Oja, kijk eens op onze website, vanaf nu kan je met een gevulde picknickmand het bos in!  Tot gauw! Team de Boerderij

Lees het hele bericht

Yes, we mogen weer!

We hebben lang gewacht, maar eindelijk kwam er dan afgelopen dinsdag goed nieuws! We mogen ons terras weer openen! Hoe bizar is het als je je realiseert dat we al vanaf 15 oktober 2020 gesloten zijn! Vooralsnog mogen we alleen buiten gasten ontvangen en we moeten ons ook nog even heel goed aan alle maatregelen houden. Hoe beter we dit doen, des te sneller mogen we ook weer binnen gasten ontvangen.. laten we hopen dat dit niet zo lang meer duurt, wij hebben namelijk wel zin in een feestje! Jullie ook toch? Vanaf 28 april 12.00 uur heten we jullie van harte welkom op ons terras! Reserveren is niet nodig, je even melden voordat je gaat zitten natuurlijk wel. We zien jullie snel!

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten

Bezig met laden....