Nieuwere berichten

Nieuws

Terug naar normaal!

Lieve gasten, Het is zover! Na een lange periode mogen wij jullie ook weer binnen ontvangen in ons grand café en in de vernieuwde zaal (we hadden wat tijd om te klussen) Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en serveren zowel binnen als buiten koffie/thee, lunch, high-tea en borrel (op dinsdag tijdelijk GEEN lunch en hightea mogelijkheden) Daarnaast verruimen we natuurlijk, in overleg, onze openingstijden voor (grotere) gezelschappen. Oja, kijk eens op onze website, vanaf nu kan je met een gevulde picknickmand het bos in!  Tot gauw! Team de Boerderij

Lees het hele bericht

Yes, we mogen weer!

We hebben lang gewacht, maar eindelijk kwam er dan afgelopen dinsdag goed nieuws! We mogen ons terras weer openen! Hoe bizar is het als je je realiseert dat we al vanaf 15 oktober 2020 gesloten zijn! Vooralsnog mogen we alleen buiten gasten ontvangen en we moeten ons ook nog even heel goed aan alle maatregelen houden. Hoe beter we dit doen, des te sneller mogen we ook weer binnen gasten ontvangen.. laten we hopen dat dit niet zo lang meer duurt, wij hebben namelijk wel zin in een feestje! Jullie ook toch? Vanaf 28 april 12.00 uur heten we jullie van harte welkom op ons terras! Reserveren is niet nodig, je even melden voordat je gaat zitten natuurlijk wel. We zien jullie snel!

Lees het hele bericht

Een gelukkig, vrolijk, smaakvol, hoopvol en bovenal gezond 2021!

Beste gast van de Boerderij, Wij wensen jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar! En dat kan natuurlijk al snel na zo'n idioot 2020.. Hopelijk hebben jullie ondanks alle beperkingen kunnen genieten van de feestdagen en is er het komende jaar ruimte voor versoepelingen van de maatregelen. We wachten af.. tot (en na) die tijd; zorg goed voor elkaar, wees lief en blijf gezond! We gaan er een mooi 2021 van maken! Cheers!    

Lees het hele bericht

Tijdelijk weer gesloten, wel afhaalmogelijkheden!

Beste gast, Super stom! Covid-19 gooit weer roet in het eten en wij zijn helaas weer gedwongen om onze deuren tijdelijk te sluiten.. Uiteraard zitten we niet stil en is onze ludieke 'Drive Through' weer geopend! Afhalen '2.0', lekkere gerechten en sprookjesachtige taferelen op het landgoed! Kijk voor de mogelijkheden even onder de 'Drive Through' knoppen. Daarnaast zijn we 's weekends (onder voorbehoud) vanaf 13.00 geopend voor koffie, thee, warme choco en een taartje 'to go'! Zien we jullie snel? Kop d'r veur en blijf gezond! Liefs

Lees het hele bericht

Nieuwe lunchkaart en Indian Summer!

Beste Boerderij gast! Yes, eindelijk maar toch.. we hebben een nieuwe lunchkaart! Niet alleen met nieuwe gerechten, ook letterlijk is de kaart in een nieuw jasje gestoken. Nieuw is dat we nu ook belegde boterhammen hebben voor al onze kleine gasten en uiteraard staan er ook voor onze 'vaste' gasten ook nog de 'gouwe ouwe' gerechten op zoals de tosti met Turkse worst en de kroketten met brood! De laatste weken zijn we dankbaar voor prachtig weer en het belooft nog even zo mooi te blijven, kortom Indian Summer! 

Lees het hele bericht

Welkom terug en fijne zomer(vakantie) in eigen land!

Beste gast, Welkom terug! Vanaf 1 juni zijn we weer 6 dagen per week geopend van 11.00-17.00 uur (di-zon). Tijdelijk hanteren wij een aangepaste lunchkaart, iets minder uitgebreid dan u van ons gewend bent, maar voor elk wat wils! Voor een plekje op ons terras hoeft u NIET te reserveren! Ook voor een tafeltje binnen is RESERVEREN NIET NODIG. Er zijn wel een paar 'spelregels', zo mag je als huishouding aan 1 tafel zitten zonder 1,5 meter afstand. Ben je geen huishouden dan moet de 1,5 meter (van neus tot neus) in acht worden genomen. Verder geldt natuurlijk, heb je klachten (gehad), kom niet! We hopen op een fantastische zomer, hopelijk tot snel!    

Lees het hele bericht

1 juni weer open!

Yes, het is eindelijk zover! Op 1 juni gaan we weer open, vanaf 12.00 uur staan we klaar om jullie weer te mogen begroeten! Gelukkig is het landgoed groot genoeg en is het geen probleem om onze terrastafels op een veilige afstand neer te zetten. Wel zullen we in eerste instantie werken met een kleinere lunchkaart (te vinden onder 'eten&drinken') om ervoor te zorgen dat we jullie allemaal snel en goed kunnen bedienen. Het zal allemaal even wennen zijn, maar we hebben er zin in! Daarnaast hebben we er ook alle vertrouwen in dat we dit samen kunnen! p.s. We zijn druk bezig met het opzetten van een picknick concept! Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen! Hopelijk tot snel!

Lees het hele bericht

Voor de liefste (groot)moeder!

Helaas kan je in deze gekke tijd je mama niet zomaar even bezoeken en knuffelen op moederdag. Wil je toch een cadeautje brengen? Wij hebben iets leuks bedacht! Een verrassingspakket met lekkere spulletjes waarmee je (groot)moeder een onvergetelijke dag bezorgt! 𝗪𝗮𝘁 𝘇𝗶𝘁 𝗲𝗿𝗶𝗻? 𝗘𝗲𝗻 𝗳𝗹𝗲𝘀 𝗣𝗿𝗼𝘀𝗲𝗰𝗰𝗼, 𝗱𝗼𝗼𝘀𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗲 𝗮𝗮𝗿𝗱𝗯𝗲𝗶𝗲𝗻, 𝘁𝗿𝘂𝗳𝗳𝗲𝗹𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗽𝘂𝗿𝗲 𝗰𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝗱𝗲 𝗲𝗻 𝘀𝗹𝗮𝗴𝗿𝗼𝗼𝗺 𝗲𝗻 𝗶𝗲𝘁𝘀 𝗹𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿𝘀 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗱𝗼𝘂𝗰𝗵𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿 € 𝟮𝟮,𝟱𝟬 Afhalen via onze Drive Through: Afhalen kan op zaterdag 9 mei tussen 16.00 en 19.00uur. Je rijdt aan via de hoofdingang van de Fraeylemaborg, bij de tweede brug kan je linksaf langs de gracht, tot aan de keuken: het pickup point! Betaal hier contactloos het moederdagpakket. 𝗕𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻? Je kan het pakket bestellen door een mailtje te sturen, dit kan t/m vrijdag 8 mei, geef daarbij het gewenste tijdstip van afhalen aan!

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten

Bezig met laden....