Restaurant / Grandcafé

In ons restaurant, Grand Café kunt u terecht om te genieten van een kopje koffie, een stuk appeltaart, een eenvoudige tot uitgebreide lunch of een diner op maat.

Bij mooi weer kunt u buiten lekker genieten op het terras. U heeft een schitterend uitzicht op de borg en het koetshuis.

Lunch:

Voor een complete lunch kunt u altijd bij ons terecht vanaf € 10,00. Mocht u uitgebreid willen lunchen en heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, dan zorgen wij daarvoor. Kijkt u ook eens op onze lunchkaart.

Diner:

Op donderdag, vrijdag en zaterdagavond kunt u tot 19.00u aanschuiven voor het diner. Wij werken met een kleine a la carte kaart om versheid van de producten te garanderen en zullen regelmatig wisselen van gerechten.

Nu kan het voorkomen dat we vol zitten vanwege een grote groep eters, en raden u daarom aan tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Voor groepen vanaf 8 personen werken bij met een keuzemenu, op onze website staan een paar voorbeelden. Het daadwerkelijke menu stellen wij in overleg met u samen, hierbij houden wij rekening met uw wens en budget.

Naast diner bieden wij een aantal buffetmogelijkheden. Heeft u specifieke menuwensen of volgt u een bepaald dieet? Laat het ons weten, dan zorgen wij daarvoor.

Het restaurant heeft een capaciteit tot 50 personen en ademt een vriendelijke en ongedwongen sfeer uit.

Nog geen bestanden

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Neem dan via het formulier vrijblijvend contact met ons op. We komen hier zo snel mogelijk op terug.

@
Velden met een * zijn verplicht.